Daan Koelewijn overleden - Postzegelblog

Daan Koelewijn overleden

2

Vandaag kregen we het tragische bericht, dat op 14 juli Daan Koelewijn (78) overleden is. Daan was trouw medewerker aan De Posthoorn, Filatelie, een onvergetelijk jurylid en naast alles wat hij al deed ook nog auteur op Postzegelblog.

Daan verstond de kunst om het postzegel verzamelen op een bijzonder aantrekkelijke wijze te presenteren. Samen met zijn kleindochter Janneke Koelewijn schreef hij hier op Postzegelblog diverse artikelen over postzegels met ‘stoffen’ erin of erop. Daarnaast ook over de historie van post versturen.

Met Daan verliezen we een bijzonder aimabel persoon. Wij wensen namens de lezers en de auteurs zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • willem hogendoorn op 16 juli 2011 om 14:36

    Daan had de gave om anderen filatelistisch te inspireren en adviseren. Hij was een groot en bewonderingswaardig mens en filatelist.

  • Albert Haan op 17 juli 2011 om 00:24

    Een fijne kerel, waarmee ik als jurylid prettig heb samengewerkt.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)