Groot Brittannië: magical realms en aandacht voor WNF - Postzegelblog

Groot Brittannië: magical realms en aandacht voor WNF

1

Veel nieuwtjes uit Groot-Brittannië. Om te beginnen verschenen 8 maart acht zegels magical realms, een combinatie van mythes, legenden en literatuur met Rincewind (1st) en Nanny Ogg (1st) van Terry Pratchett’s Discworld, Dumbledore (1st) en Lord Voldemort (1st) van J.K. Rowling’s Harry Potter, Merlin (60p, Europa) en Morgan le Fay (60p, Europa) uit de legenden rond King Arthur, Aslan (97p, wereld) en The White Witch (97p) van C.S. Lewis’s Narnia.

Magical Realms

50 jaar Wereld Natuur Fonds

Het 50-jarig bestaan van het Wereld Natuur Fonds (WWF) werd 22 maart gevierd met de uitgifte van tien 1st-zegels, een miniatuurvelletje en een Prestigeboekje. Op de zegels: de Afrikaanse olifant, berggorilla, Siberische tijger, ijsbeer, amoerluipaard, een Iberische lynx, een rode panda, een zwarte neushoorn, een Afrikaanse wilde hond en een gouden leeuwaap.

Velletje Amazon Alive

In het velletje, getiteld Amazon Alive zitten vier zegels met een slingeraap, een ara, een giftige kikker en een jaguar. Op alle zegels, ook die in het velletje, het WWF-logo.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Groot BrittanniëNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.