NVPV Monster: Contactavond 6 juni 2011 - Postzegelblog

NVPV Monster: Contactavond 6 juni 2011

1

Op maandagavond 6 juni a.s. heeft Postzegelvereniging Monster alweer de zesde contactavond van 2011, de laatste voor het zomerreces. In de maanden juli en augustus hebben we géén contactavonden, op 5 september is dan de eerstvolgende contactavond. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze contactavond wordt het doublettenfestival gehouden. De leden zijn dan in de gelegenheid om uitgebreid te postzegelen (ruilen en handelen).
Op de agenda staan verder: de veiling en een rondje bingo met filatelistische prijzen.

Overigens, ook tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels – de orchidee – in de serie “Westlands mooiste” met een frankeerwaarde voor een brief ( € 0.46) nog te koop voor € 6,90 per velletje van 10 stuks.

Onze club, 56 jaren jong, maar springlevend, heeft leden uit alle kernen van gemeente Westland en uit de omliggende gemeenten. De vereniging is een afdeling van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars, NVPV.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer@kabelfoon.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

  • J. Hemmink op 7 november 2011 om 00:43

    kan ik van de postzegel – de orchidee – in de serie “Westlands mooiste” met een frankeerwaarde voor een brief ( € 0.46) 1 exemplaar postfris kopen.

    met vriendelijke groeten J. Hemmink

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)