60 jaar TV, officiële overhandiging postzegels - Postzegelblog

60 jaar TV, officiële overhandiging postzegels

17

Vanmorgen om 11 uur was er heel wat pers bij Beeld & Geluid. Tante Til voerde het woord en overhandigde aan Dokter Jan van Medisch Centrum West en Mart Smeets een ingelijst vel met hun eigen postzegels. Daarna namen de twee mannen de gelegenheid om tante Til haar lijst te overhandigen.

Zoals een ieder opmerkte, waren zij wel gekozen als icoon op de postzegel, maar waren er vreselijk veel andere mensen die hielpen om Medisch Centrum West, Studio Sport of de Familie Knots op TV te krijgen.

Verder waren ook aanwezig: de producer van Klokhuis, de moeder van Bart de Graaff, Familie van Willem Ruys en Martine van Os van Tijd voor Max.

Zie voor meer informatie ook het artikel: Medisch Centrum West; de start van een unieke postzegelserie

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (17) Schrijf een reactie

 • paulv op 26 april 2011 om 22:55

  En vanavond was alles te zien in allerlei tv-programma’s bij meerdere omroepen en stations, prima marketing.

 • aadb op 26 april 2011 om 23:08

  Ja prima marketing volgens een bijdrage van elders waren de zegels reeds te koop op 2e paasday bij diverse Bruna winkels .

 • aadb op 26 april 2011 om 23:23

  Nog triester reeds op zaterdag en ik mij maar houden aan de zg embargo,s

 • paulv op 26 april 2011 om 23:42

  Zelfs al op vrijdag voor pasen op een tnt-postpunt

 • willem hogendoorn op 27 april 2011 om 00:10

  @ Aad: Sinds wanneer houd jij je aan regeltjes? :)

 • aadb op 27 april 2011 om 00:13

  Wippie graag een toelichting want die opmerking raakt me !

 • willem hogendoorn op 27 april 2011 om 00:15

  Aadje, als lol je weet te raken, is dat precies waarvoor het bedoeld is en heeft het geen toelichting nodig voor een integere handelaar.

 • Lars op 27 april 2011 om 00:16

  En bij al die media-aandacht is het woord ‘persoonlijke’ zeker niet ter sprake gekomen?

 • aadb op 27 april 2011 om 00:21

  Tsjo willem ik wist niet dat jij zo,n lolbroek was zo zie je maar weer onder die pet die een ieder past zit ook humor hahahahah.

 • J.S. op 27 april 2011 om 09:57

  Deze serie met als thema 60 jaar TV heeft een prachtige publiciteit gegenereert. In bijna alle media (radio, vele TV-zenders en schrijvende pers) is er aandacht aan besteed. Pure propaganda voor de filatelie en persoonlijke postzegels. GEWELDIG toch!!!

  Ook de geportretteerde BN-ers waren er trots op afgebeeld te zijn op een postzegel en toonden zich enthousiast. Nu de KNBF en nvph nog, maar ja die hebben verstand van echte postzegels…..

 • ojkwats op 27 april 2011 om 11:33

  JS@ ECHTE POSTZEGELS……? Potjandorie, da’s pas “NIEUWS”!!!!! Heb gespeurd maar….echte, eilaas snif-fffffffff

 • Lars op 27 april 2011 om 11:38

  @J.S.
  Je vergist je, de NVPH heeft geen verstand van echte postzegels. Ze hebben alleen verstand van hun eigen handel.
  Van mij mogen de door TNT uitgegeven persoonlijke zegels best gebruikt worden in een tentoonstelling en in de SC, maar dan wel in een APART hoofdstuk!
  Ik verzamel ze niet en ben een tegenstander van deze uitgiften, maar ik zal er ook geen last van hebben, want naar tentoonstellingen ga ik nooit en de jaarlijkse NVPH ‘catalogus’ koop ik nooit.

 • J.S. op 27 april 2011 om 12:03

  @OJKWASTS @Lars,

  Echte postzegels zijn postzegels met het keurmerk van de KNBF en de nvph, anders kun je het schudden. Dat betekent dus dat beide clubs per definitie verstand hebben van echte postzegels, want die “maken” ze zelf. Of ze daarmee ook echt verstand van postzegels hebben is een andere vraag, die eenieder zelf mag beantwoorden.

 • willem hogendoorn op 27 april 2011 om 12:15

  @ JOHAN: Aan publiciteit is er inderdaad geen gebrek. Op de radio hoorde ik dat de audiopen (van 40 euro) al de zakkenvul-pen werd genoemd. Of TNT daar blij mee is vraag ik me af. Maar met een positieve insteek kan jet het ook benaderen dat alle reclame goede reclame is.

 • reintjedevos op 27 april 2011 om 12:58

  Als de KNBF en de NVPH nu de nieuwe baas van SBS6 benaderen hebben we over 60 jaar weer een aanleiding voor een soap op vast-kader zegels….

  Hoe dankzij de S.C. de filatelie gered werd van de snode zakkenvullers…. En hoe Paul Witteman op zijn 81ste het 100 jarig bestaan van de NVPH brengt in zijn late-night talk-show… De Stichting Filatelie ondertussen de demotie compenserend natuurlijk…

 • aadb op 27 april 2011 om 13:02

  JS@ Het wordt tijd dat tnt een plaatjes boek gaat uitgeven waar in ieder geval alle door hun zelf geproduceerde zegels komen te staan .En echt staat voor het orgineel ,een ei is een ei en geen echt ei ,een hond is een hond en geen echte hond ,goud is goud en geen echt goud .gevaarlijk ijs is gevaarlijk en niet echt gevaarlijk .

 • reintjedevos op 27 april 2011 om 13:39

  AAd,

  de inflatie van het woord!

  Jij bent echt goed wijs!

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)