Zorro krijgt een eigen postzegel - Postzegelblog

Zorro krijgt een eigen postzegel

4

Vandaag werd aan Lone van Roosendaal, Tommie Christiaan en René van Kooten, allen hoofdrolspelers van de nieuwe musical Zorro, een eigen postzegel overhandigd. De acteurs werden verrast tijdens hun repetitie in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar aanstaande zondag 17 april de musical in première gaat. Shownieuws zal hier vanavond op tv ook aandacht aan besteden.

TNT Post geeft in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties het postzegelboekje uit met daarin de vijf Zorro-postzegels. Op de postzegels staan de afbeeldingen van Lone, Tommie en René in hun personages Inez, Zorro en Ramon in deze avontuurlijke musicalervaring.

Voor de musical Zorro zijn drie dagen voor de première aanstaande zondag in het DeLaMar Theater al meer dan 95.000 kaarten verkocht.

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende hits als ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held.

Het postzegelmapje is te koop bij Collect Club voor € 5,95

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (4) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)