Fietsvierdaagse in Venray, nieuwe en oude waardeaanduiding - Postzegelblog

Fietsvierdaagse in Venray, nieuwe en oude waardeaanduiding

2

In de gemeente Venray krijgen fietsers alle ruimte. Talloze routes geven u een goed inzicht in het karakter van de ‘Parel van de Peel’. De Nederlandse postzegels hebben vanaf 1 juli geen waardeaanduiding meer maar een cijfer, frankeren wordt hiermee makkelijker. Venray gaan uiteraard mee met deze verandering. Je ziet hier beide uitgaven. De postzegels laten het logo zien met de vermelding van de 2 NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie)-kwaliteitssterren.


Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • toon op 24 maart 2011 om 21:00

    bij de 44-ct-zegel ontbreekt een onderrandje (halve fiets!), bij de 1-zegel ontbreekt een bovenrandje (bovenkant van de grote 4) van de illustratie.

  • Jan van Tellingen op 24 maart 2011 om 21:32

    Dat is scherp opgemerkt Toon! Het is inderdaad een onnauwkeurigheid van de organisatie van de fietsvierdaagse. Het organiseren van fietstochten doen ze ongetwijfeld beter.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)