Groot-Brittannië lanceert Birds of Britain deel 2 - Postzegelblog

Groot-Brittannië lanceert Birds of Britain deel 2

6

Op 17 september vorig jaar begon Groot-Brittannië een reeks Birds of Britain Post & Go 1st Class up to 100g met – in pasteltinten – een pimpelmees, een huismus, een putter, een duif, een roodborstje  een spreeuw. Deel II van deze reeks verschijnt 24 januari. Weer zes zegels met deze keer een merel (Turdus merula), een vink (Fringilla coelebs), een turkse tortel (Streptopelia decaocto), een staartmees (Aegithalos caudatus), een groenling (Carduelis chloris) en twee eksters (Pica pica). Deel III is voor 19 mei gepland en deel IV voor 16 september.

NB. De volgende Britse emissies staan voor respectievelijk 1 februari (velletje, klassieke loks) en 24 februari op het programma. De laatste is gewijd aan klassieke musicals, onder andere Oliver en Me and My Girl; vier zegels van 1st en vier van 97p. Hierover (natuurlijk) later meer.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Thematisch Groot Brittannië VogelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.