Britse post biedt een interessant postzegeljaar - Postzegelblog

Britse post biedt een interessant postzegeljaar

0

Met de Thunderbirds uit het artikel van een paar dagen geleden wordt een interessant jaar geopend met o.a. drie series Birds of Britain – Post&Go op 24 januari, 19 mei en 16 september, op 1 februari komt het eerste velletje klassieke loks uit, op 24 september populaire musicals van de afgelopen honderd jaar, 8 maart, Magical Realms met ondermeer de verhalen over de legendarische King Arthur.

Een voorproefje op de serie Magical Realms

Merlijn en Rinzwind, uit de serie magische koninkrijken

Meer uitgiftes

Op 12 maart wordt het 50-jarig bestaan van de Royal Shakespeare Company gevierd, Morris&Co, de beroemde ontwerpers van glas-in-loodramen, behangpapier en tapijten krijgen 5 mei postzegels, 27 mei, de Olympische Spelen 2012, 23 augustus, de Britse kroonjuwelen, 9 september, 100 jaar luchtpost en op 15 september deel vijf van de reeks Kings and Queens, The House of Hanover.

BR Dean Goods No.2532 en Peckett R2 Thor, uit de serie klassieke locomotieven

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Groot BrittanniëNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.