Mario Bros op Belgische postzegel - Postzegelblog

Mario Bros op Belgische postzegel

0

Als er één land is die kinderen weet te raken met postzegels dan is het België wel. Vele stripfiguren passeren hier de revue.  Nintendo-mascotte Mario vult deze rij aan en is sinds maandag te koop op de Belgische postzegels. De loodgieter kreeg in 1985 zijn eigen game ‘Super Mario Bros.’, en sindsdien zijn wereldwijd 240 miljoen stuks van de meer dan 100 Mario-games verkocht.

De Mario Duostamp-postzegel bestaat uit een themazegel en een officiële priorzegel, en wordt verkocht per set van 5 verschillende zegels. Elke zegel heeft een frankeerwaarde voor een genormaliseerde zending in heel België.

Het setje is verkrijgbaar in de meeste Belgische postkantoren en enkele PostPunten, en kan ook via www.bpost.be/eshop worden gekocht voor 4.99 euro.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
BelgiëNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)