Jersey start 2011 met bussen - Postzegelblog

Jersey start 2011 met bussen

0

Gisteren in beeld; de laatste zegel van 2010. En wat heeft Jersey voor dit jaar op het programma staan? Op 11 januari wordt het jaar geopend met deel III van de transportreeks met deze keer aandacht voor bussen (36p, 45p, 55p, 60p, 72p en 80p). Natuurlijk staat er nog veel meer op het programma.


Uitgifteprogramma 2011

Na de bussen staan de Europazegels/bossen al voor 8 februari gepland (39p, 45p, 55p 80p); 8 maart, Beroemde vrouwen (dl II), o.a. wordt het feit herdacht dat honderd jaar geleden Marie Curie de Nobelprijs voor Natuurkunde kreeg; 7 april, deel IV van de reeks zeeleven (o.a. kwallen); 21 april, de 85e geboortedag van koningin Elizabeth; 17 mei, deel VII van de orchideeënreeks; 16 juni, deel V van de reeks Birdlife (trekvogels); 12 juli, scheepswrakken; 3 augustus, 75 jaar National Trust; 30 augustus, archeologie (deel II); 12 september, Jersey Finance Heritage; 28 september, derde SEPAC-zegel; 11 oktober, architectuur, molens; 15 november, muziek.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Architectuur Europa CEPT NobelprijswinnaarsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.