Postzegelvereniging Monster: Contactavond 10 jan 2011 - Postzegelblog

Postzegelvereniging Monster: Contactavond 10 jan 2011

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 10 januari a.s. de eerste contactavond van 2011. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze eerste contactavond in 2011 wensen wij ieder het allerbeste, vooral een goed filatelistisch jaar met onder meer onze mooiste Westlandse postzegels die de recessie glansrijk doorstaan. Deze postzegels hebben geen moeite met de tariefverhoging van TNT post. Op de agenda staan verder: gewoon gezellig postzegelen (ruilen en handelen), de veiling en een rondje bingo met filatelistische prijzen.

Overigens, ook tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels – de druiven en de orchidee – in de serie “Westlands mooiste” met een frankeerwaarde voor een brief ( € 0.46) nog te koop voor € 6,90 per velletje van 10 stuks.

Onze club, 56 jaren jong, maar springlevend, heeft leden uit alle kernen van gemeente Westland en uit de omliggende gemeenten. De vereniging is een afdeling van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars, NVPV.

Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Onze voertaal is Nederlands.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer@kabelfoon.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)