Joh. Enschedé innoveert door postzegels - Postzegelblog

Joh. Enschedé innoveert door postzegels

0

Innovatie is heel belangrijk voor waardedrukkerij Joh. Enschedé. De drukkerij is gespecialiseerd in security print, een voorwaarde bij het drukken van bankbiljetten en postzegels. De innovatie-activiteiten liggen het laatste jaar vooral op het gebied van de postzegels. Het laatste voorbeeld hiervan is het postzegelboekje, dat ook nog eens beloond werd met de Van Speijk Innovatie Prijs.

Het postzegelboekje is een van de nieuwe producten om te prikkelen tot afname van postzegels. Nederland telt op dit moment zo`n 200.000 actieve verzamelaars. Om jongeren ook tot het postzegel verzamelen aan te zetten, ontwikkelt Joh. Enschedé regelmatig nieuwe producten in opdracht van TNT Post. Door te komen met specifieke thema’s en nieuwe bijzondere postzegels moet de postzegelverkoop gestimuleerd worden.

Volgens Paul Meijboom, sales manager bij Joh. Enschedé, zijn er veel mogelijkheden om te innoveren op postzegelgebied. Zo waren er in 2009 zelfklevende geperforeerde postzegels. Maar ook postzegels met geur, met bloemzaadjes of van zilver zijn prachtige voorbeelden van innovatie.

Welke innovatieve postzegels mogen we de komen de jaren nog meer verwachten? Hebben jullie wensen op dit gebied?

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)