Vught op postzegels en kaarten, een bijzonder cadeautje - Postzegelblog

Vught op postzegels en kaarten, een bijzonder cadeautje

1

Ga je binnenkort in Vught wonen? Dan kan je een bijzonder cadeautje verwachten. Je krijgt dan namelijk een prachtig setje kaarten en postzegels met foto’s van fotograaf Marc Bolsius. Hij zette drie typisch Vughtse plekken steeds op twee verschillenden manieren op de foto. Een voor de ansichtkaart en een keer voor de postzegel. Het resultaat is de IJzeren Man in de zomer en winter, de Lambertustoren in zijn geheel en als detail weergegeven en het nieuw gerestaureerde Raadhuis in het groen en met de vijver.

De eerste 21 setjes werden door Burgemeester Roderick van de Mortel aan 21 raadsleden uit. Het exclusief voor Vught ontworpen setje is een eenmalige uitgave, een collector’s item dus.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

 • J.S. op 24 december 2010 om 00:06

  Het setje is ook via de Collect Club te bestellen. Het concept van de postbox is nog niet eens zo lang geleden door TNT Post bedacht en inmiddels zijn er al 13 verschillende postboxen verschenen en daarnaast 2 sets. Deze sets bevatten ook drie kaarten en een zegelvelletje met 3 persoonlijke zegels, echter niet in een postbox, maar in een enveloppe.

  Om de groep verzamelaars van deze interessante producten niet het spoor bijster te laten raken juich ik het toe dat deze producten ook via de Collect Club verkrijgbaar zijn.

  Ik hoop echter dat niet alle Nederlandse gemeenten op hetzelfde idee komen als de gemeente Vught, want dan wordt het wel een heel erg uitgebreid verzamelgebied. Het lijkt mij wenselijk dat TNT Post het aantal uitgaven in deze reeks limiteert in een maximum aantal per jaar en dat ook communiceert.

  Bovendien vind ik persoonlijk dat de communicatie over nieuwe producten in deze reeks erg versnipperd en onsamenhangend plaats vindt. Ik weet van bijna geen enkele uitgave wat de eerste dag van verschijning is en van diverse uitgaven wordt pas geruime tijd na verschijnen bekend dat er iets nieuws is verschenen.

  Ik hoop dat TNT Post onder de nieuwe vlag hier in het komende jaar in enigermate rekening mee zal houden.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)