Filafair 2011: Gezocht enthousiaste beurshandelaren en bezoekers - Postzegelblog

Filafair 2011: Gezocht enthousiaste beurshandelaren en bezoekers

5

Na het succes in ’s-Hertogenbosch lanceert Stichting Hertogpost een nieuw 2-daagse postzegelbeurs welke de naam Filafair draagt. Deze nieuwe nationale postzegelbeurs is voor enthousiaste beurshandelaren en verzamelaars welke iets gemeen hebben met postzegels en aanverwante zaken zoals ansichtkaarten, filatelistische artikelen, poststukken en munten.

Filafair moet een jaarlijks terugkeerde postzegelbeurs te worden waarbij iedereen die op zoek is naar koopjes en aanbiedingen, speciale zegels en subliem materiaal. Er wordt gezocht naar een divers aanbod van handelaren in binnen- en buitenland. Personen die workshop willen houden en organisaties voor de jeugdige verzamelaars kunnen zich ook melden.

De eerste nationale postzegelbeurs zal plaatsvinden in april 2011. Vrij entree en vrij parkeren voor u als bezoekers. Heeft u als beurshandelaar en/of aanbieder interesse, neem dan contact op met het secretariaat van Stichting Hertogpost: filafair@hertogpost-event.nl of kijk op www.hertogpost-event.nl Schroom niet en neem contact op wanneer u een bijdrage wilt leveren aan dit unieke postzegelevenement…

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (5) Schrijf een reactie

 • aadb op 28 november 2010 om 20:05

  Ik heb niets met stichtingen ,vooral als ze zich met de verkoop van postzegel gaan bemoeien.Organiseren prima handelen nee.Als men op herhaling van Hertogpost gaat met eigen persoonlijke zegels die door de handel die zijn brood moet verdienen niet te koop zijn dan houd het op .

 • paulv op 29 november 2010 om 11:29

  Het is verbazingwekkend dat zo kort voor de beurs geen specifieke datum genoemd wordt. Nauwkeuriger dan ‘april 2011’ is men niet.
  Dat wekt vragen op: is de organisatie zo confident dat men denkt dat dat niet hoeft? Of is men nog bezig om te peilen wie wanneer in welk weekend van april wel of niet kan/wil staan als deelnemer?

 • Jan van Tellingen op 29 november 2010 om 15:19

  Het initiatief lijkt mij erg leuk. Een beurs,uitgaande van onze filatelistische aktiviteiten en dan ook ff verder kijken naar wat verzamelt “men” nog meer in relatie tot de filatelische verzameling.Ik, als fietslatelist, ben erg nieuwsgierig. Jullie hebben mijn eerste PP nog niet gezien. Dankzij de staking heb ik ze ook nog niet in huis. Maar op marktplaats is het voorbeeld van het maken van combinaties van verschillende verzamelingen, als een fietsminiatuur en een fietspostzegel, al wel te zien.

 • Albert Haan op 1 december 2010 om 00:38

  Den Bosch staat de laatste tijd wel veel op een postzegel, en er komen er nog aan ook…..en geen persoonlijke.
  Ze hebben in den Bosch een goede lobby naar TNT..!!!!

 • Wilco Bresser op 24 december 2010 om 09:57

  Nauwkeuriger: ik heb gisteren vernomen 25 en 26 maart is er een Filafair in de Maaspoort in Den Bosch.
  Lijkt mij leuk om op 35 kilometer weer eens een lekker weekend te kunnen snuffelen.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)