Henk Helmantelpostzegel van Veenkoloniaal Museum - Postzegelblog

Henk Helmantelpostzegel van Veenkoloniaal Museum

0

Het Veenkoloniaal Museum te Veendam heeft in het kader van de expositie ‘Henk Helmantel in dubbel perspectief’, een postzegel uitgebracht met daarop de afbeelding van het schilderij ‘Houten nap met tomaten’. Dit in 1983 door Helmantel vervaardigde schilderij is ook de beelddrager van de tentoonstelling in Veendam.

De postzegels worden in een vel van tien stuks verkocht voor € 7,50 en de meerwaarde komt ten goede aan het Veenkoloniaal Museum.

De tentoonstelling ‘Henk Helmantel in dubbel perspectief’ is nog tot en met 13 maart 2011 in het Veenkoloniaal Museum te zien. Het museum is ook op de maandagen van 13.00 tot 17.00 open voor het publiek. Iedere bezoeker ontvangt een gratis ‘hand out’ met afbeeldingen en een korte beschrijving van de in het museum geëxposeerde schilderijen.

De expositiepostzegels zijn zowel via de balie als de webwinkel van het Veenkoloniaal Museum te bestellen. In Nederland is inmiddels al een grote groep ontstaan die deze zogenaamde persoonlijke postzegels verzamelt en de Helmantel zegel wordt zeker een collectors item.

Voor meer informatie zie www.veenkoloniaalmuseum.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Historisch Persoonlijke postzegels NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)