Eiland Man is er als de kippen bij; het huwelijk van Prins William - Postzegelblog

Eiland Man is er als de kippen bij; het huwelijk van Prins William

1

De Britse eilanden laten vaak geen gelegenheid voorbijgaan als er iets te vieren valt aan het Britse hof. Zo is het Eiland Man er ook deze keer als de kippen bij: de huwelijksaankondiging van prins William en Catherine Middleton is nauwelijks koud, of er wordt al de uitgifte van een miniatuurvelletje aangekondigd. Dat verschijnt 26 november en toont boven twee zegels van 1,50 pond met een portret van William, drie beelden van het paar.

Er is nog geen huwelijksdatum bekend, maar verwacht wordt dat het huwelijk in het voorjaar of in de zomer van volgend jaar zal plaats hebben. Het paar gaat wonen in Noord-Wales waar William, die de tweede is in de lijn van de troonopvolging, bij de Royal Air Force dient. William en Catherine hebben elkaar in 2001 op de St. Andrew’s University leren kennen.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.