Internationale Postzegelbeurs Sindelfingen - Postzegelblog

Internationale Postzegelbeurs Sindelfingen

3

Nog geen plannen van het weekend? Misschien is dan de Internationale Postzegelbeurs Sindelfingen een mooi doel. Naast een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van handelaren, posterijen en uitgevers uit binnen-en buitenland, biedt Sindelfingen een zeer grote tentoonstelling, vele lezingen, een symposium over de historie van post en is er een speciale thematische tentoonstelling “vissen & reptielen”.

Tevens zijn er diverse bijzondere postzegels te koop die tot stand zijn gekomen door de contacten tussen verzamelaars, handelaren en postbedrijven. Ook TNT Post is in Singelfingen aanwezig. Net als bij de 50+beurs en Postex zijn ook hier weer een speciale beursvelletjes te koop.

Dus  mocht je gaan: Dan veel plezier in Singelfingen!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels ThematischNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • Jos van den Bosch op 28 oktober 2010 om 14:38

  Je vraagt je af waarom de postzegelbeurs in Sindelfingen vereert wordt met een rijtje reptielen en amfibieën? Is er geen bekende Nederlander, wetenschapper of iets anders, fossielen, schilderijen, schetsen, stoomlocomotieven om maar een paar voorbeelden uit onze musea te noemen. Komen deze beesten eigenlijk wel in Nederland voor? Alleen in Sindelfingen te verkrijgen en natuurlijk in het abonnement van CC. Als TNT dat voor elke postzegeltentoonstelling in Nederland en Europa gaat doen: kassa!

 • Lia Vieveen van Postzegelblog op 28 oktober 2010 om 15:19

  @Jos, er is namelijk ook een speciale thematische tentoonstelling “vissen & reptielen” op de postzegelbeurs. Ik heb dat er aanvullend nog even bij vermeld.

 • J.S. op 28 oktober 2010 om 21:24

  @Jos van den Bosch

  Tot voor kort gaf TNT Post beursvelletjes uit van 10 dezelfde zegels. Op grotere beurzen waren dat soms meerdere velletjes van 10 gelijke zegels, zoals bijvoorbeeld Stamp Passion. Dit nieuwe beleid leidt tot meer zegels, veelal met thematisch interessante zegels en per saldo volgens mij niet of nauwelijks tot een hogere prijs. Ik ben dus wel blij met dit nieuwe beleid van TNT Post.

  Bovendien zie je de hand van de ontwerper van de velletjes van 2010 overal terug. Van 50Plus beurs tot en met Sindelfingen zie je duidelijk een herkenbaar patroon in de ontwerpen en dat is wat mij betreft eveneens bijzonder!

  TNT Post staat elk jaar op een aantal (inter)nationale beurzen. Daar zit geen wezenlijke stijging in, dus angst voor wildgroei op dat gebied lijkt me niet nodig.

  Kortom: misschien valt het allemaal bij nader inzien toch nog wel mee!

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)