Piet Paris overhandigt STOP AIDS NOW!-postzegels aan Louise Deth - Postzegelblog

Piet Paris overhandigt STOP AIDS NOW!-postzegels aan Louise Deth

0

14 oktober overhandigde Piet Paris, het door hem ontworpen vel STOP AIDS NOW!-postzegels aan Louise van Deth, directeur van de Stichting STOP AIDS NOW! Met de uitgifte van het postzegelvel STOP AIDS NOW! brengt TNT Post zowel de aidsproblematiek onder de aandacht als het tienjarige jubileum van STOP AIDS NOW!

Het rode lint, de Red Ribbon, is op de postzegel op diverse manieren verweven met minder opvallende symbolen. Die gelaagdheid bracht ontwerper Piet Paris bewust aan, zo licht hij toe. “Ik heb me bij dit ontwerp sterk geconcentreerd op het velletje van tien postzegels en daarin lagen ingebouwd. Sommige elementen zie je direct, andere herken je pas als je beter kijkt, zoals medicijnen, onderwijs, voorlichting, de moeder- en kindrelatie.”

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)