Tevreden terugblik op ruildag Mondriaan 10.10.10 - Postzegelblog

Tevreden terugblik op ruildag Mondriaan 10.10.10

0

Om 10 ging de ruilbeurs in Huize Mondriaan Welten bij Heerlen open. Een mooie gezellige ruilzaal (normaal filmzaal) aangekleed door de vrijwilligers van Mondriaan. Het was een stralende nazomerse dag, wat niet belette dat er tot 14 uur een 100 tal bezoekers gepasseerd waren.

De EKPV had 3 kaders neergezet waar Ben Berends zijn verzameling decemberzegels liet zien. Wil Cools en Jos van de Bosch hielden respectievelijk om 11 uur en 13 uur een lezing, over de spoorweg in Limburg en vogels in de filatelie. Er gingen veel filatelistische artikelen over naar andere handen. En verder werd er opvallend veel literatuur verkocht.

De vrijwilligers van Mondriaan hadden de standhouders verzorgd met gratis koffie, broodjes en Fris. Ook de bezoekers mochten van deze service gebruik maken. De club uit Klimmen organiseerde deze dag nog een grote verloting, die dankzij Mondriaan gesponsord werd. Grote verdienste voor Piet Pluijmakers die dit allemaal goed op de rails gezet had. Mondriaan 10.10.10 gaat in elk geval een vervolg krijgen!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)