Vereniging Persoonlijke Postzegel Verzamelaars: 4e bijeenkomst tijdens Postex - Postzegelblog

Vereniging Persoonlijke Postzegel Verzamelaars: 4e bijeenkomst tijdens Postex

4

Op zondag 17 oktober, tijdens Postex 2010, zal  de vierde bijeenkomst van de Vereniging van Persoonlijke Postzegel Verzamelaars (VPPV) worden gehouden. De zaal is voor leden open vanaf 11.30 uur ’s ochtends. De bijeenkomst zal beginnen om 12.00 uur.

Het programma:

11.30 uur: zaal open voor leden
12.00 uur: aanvang van de bijeenkomst
12.15 uur: opening
12.20 uur – ca. 13.00 uur: enkele presentaties over persoonlijke postzegels
13.30 uur: einde van de bijeenkomst

Vanaf 13.30 uur zal op de stand van TNT Post de ontwerpers, Ingmar en Carla Birza, van de beursvelletjes van de Postex (persoonlijke zegelvelletjes) aanwezig zijn om deze te signeren.

De bijeenkomst zal ook opengesteld worden voor niet-leden, zodat een ieder overtuigt kan worden van het nut om ook lid van onze vereniging te worden. In de zaal zal tevens gelegenheid worden geboden voor verenigingen en organisaties om door hen uitgegeven persoonlijke postzegels aan te bieden. Bovendien hopen wij op deze bijeenkomst onze eerste eigen persoonlijke postzegel te kunnen presenteren. De oplage zal zodanig worden vastgesteld dat elk lid een velletje kan aanschaffen tegen kostprijs. Voor elk lid zal dan ook een exemplaar worden gereserveerd.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (4) Schrijf een reactie

 • Jos van den Bosch op 11 oktober 2010 om 17:20

  Hoi Lia,
  je hebt als voorbeeld een persoonlijke postzegel zonder afbeelding afgebeeld.
  Hier staat nog 44 eurocent. Ik heb een tijdje geleden al opgemerkt bij het artikel van “aadb” over ‘spaarpostzegels’,dat ik de nieuwe balkjes lelijk vind. Misschien een discussiepunt voor de bijeenkomst, er zal beslist een TNT’er aanwezig zijn.
  Ik schreef: aad, inderdaad geweldig initiatief (die spaarpostzegels)! Als het met allerlei prullaria lukt waarom zou het dan niet met echte postzegels lukken? Wat opvalt, als je de mooie PPs die je uitgegeven hebt vergelijkt, is al die waardeloze streepjes voor de “1″ op de postzegel nummer 5. Daar moet toch iets op te vinden zijn deze onmogelijke balk van streepjes die door de invoering van cijfers i.p.v. ‘eurocent’ te vervangen door iets nuttigs en zinvols? Wie heeft ideeën? Het moet natuurlijk wel acceptabel zijn voor TNT. Simpelweg ‘postzegel’ bijvoorbeeld!

  Zelf ben ik helaas niet in het land, ik ben postzegelen in het buitenland! Jammer want Postex vind ik altijd heel goed.

 • Lia Vieveen van Postzegelblog op 12 oktober 2010 om 21:50

  @ Jos, je bent niet de enige. Ook ik vind de huidige balkjes erg overheersend! Inderdaad een vraag die we a.s. zondag aan TNT Post kunnen stellen.

  Jammer dat we elkaar niet treffen. Veel plezier in het buitenland.

 • Gijs van den Akker op 12 januari 2014 om 10:37

  Beste Lia, wanneer komt er eens een nieuwe site ik zie alleen maar zaken van weleer.
  het zou veel betrterzijn als een up to
  date site verscheen. met vriendelijke groet Gijs

 • Lars op 12 januari 2014 om 16:05

  Nieuwe site? Deze site wordt dagelijks voorzien van nieuwe berichten! Klikt u maar eens op ‘Home’!

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)