NVPV Vlaardingen - 2e bijeenkomst met veiling - Postzegelblog

NVPV Vlaardingen – 2e bijeenkomst met veiling

3

De afdeling Vlaardingen van de NVPV houd op dinsdag 12 september om 20.00 uur haar 2e bijeenkomst van dit nieuwe seizoen. Ook dit keer hebben we weer een mooie veiling , Zoals altijd proberen we een veiling te houden voor elk wat wils. Dit keer Mooie series van Het Duitse Rijk, Bundespost, klein rondstempel Nederland enz.

Mocht u zin hebben om ook eens te komen kijken, dan vind u ons in “De Lijndraaier” Baanstraat 4 te Vlaardingen. Dat is in het Centrum van de stad.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • Henk de Heer op 6 maart 2014 om 23:44

  Wij nodigen een ieder uit op onze clubavonden die worden gehouden op de 2e dinsdag van de maand om 20.00 uur. In het zalencentrum “De Lijndraaier” Baanstraat 4 te Vlaardingen. Dat is in het Centrum van de stad. Elke avond is er ook een veiling van postzegels.
  In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten.

 • Postzegelblog op 7 maart 2014 om 14:45

  Best Henk,

  U kunt de clubavonden ook toevoegen in onze agenda:
  http://www.postzegelblog.nl/agenda/verenigingen/add

 • Henk de Heer op 16 augustus 2015 om 00:21

  LET OP.
  Wij nodigen een ieder uit op onze clubavonden die worden gehouden op de 2e dinsdag van de maand om 20.00 uur. Touchfit paramedisch centrum
  Hendrik Casimirstraat 151
  3136 BD Vlaardingen. Elke avond is er ook een veiling van postzegels. In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten. De eerstvolgende avond is op 5 september.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)