Buitenaardse wezens in een tv-interview - Postzegelblog

Buitenaardse wezens in een tv-interview

3

Zit je tv te kijken, naar een interview dat live wordt uitgezonden, zie je op de achtergrond opeens een alien lopen. Dat gelóóf je toch niet? De beeldopnames, gemaakt op 8 augustus van dit jaar, werden dan ook uitgebreid onderzocht. Nu ongeveer een maand later werd de video naar buiten gebracht. Natuurlijk is er al flink over de echtheid van de beelden gediscussieerd.

De cameraploeg benadrukt echter dat zij niet met de beelden heeft geknoeid, en de kijkers die de uitzending live zagen, verklaren dat de videobeelden precies hetzelfde zijn die van de live-uitzending. Kijk en oordeel zelf.

Alien hot-spot

Ufo-onderzoekers zijn overigens helemaal niet verrast. Het gebied in Argentinië waar het interview werd afgenomen, staat bekend als een ‘alien hot-spot’. Het is een fascinerend fenomeen, de verschijning van buitenaardse wezens. Wat moet je er nu van geloven?

Buitenaardse wezens op postzegels

Het houdt in ieder geval ook de postzegelontwerpers bezig, want er zijn veel zegels met aliens erop te vinden. Nicaragua wijdde in 1994 een aantal postzegels aan ‘waarnemingen van buitenaardse wezens’. Op alle uitgebrachte velletjes wordt ook een verhaal over ‘alien sighting’ verteld. Hieronder drie van de bijzondere vellen en verhalen.

21 augustus 1955, Kentucky, Verenigde Staten

Op een boerderij in de buurt van Hopkinsville zag een familie een fel licht vanuit de hemel vlakbij hen neerdalen. Vervolgens kwamen er enkele vreemde wezens op hen af. Ze waren ongeveer 3 voet (90 centimeter) groot en hadden grote olifantachtige oren. De familie had een goede naam. Een bewijs van het gebeurde werd niet gevonden.

In de tekst op het vel is een fout geslopen. De alien werd niet waargenomen in Hokingsville maar in Hopkinsville.

Mei 1973, Texas, Verenigde Staten

Een familie was op weg naar huis en zag plotseling een licht aan de hemel. Het licht leek hen kilometers lang te volgen totdat ze hun huis bereikten. Jaren later bekende een van de vrouwen terwijl ze onder hypnose was, destijds twee buitenaardse wezens gezien te hebben. Ze waren ongeveer 90 centimeter groot, hadden lange hoofden en lange donkere klauwachtige nagels aan lange gekromde vingers. Verder zagen ze er erg dun uit, bijna als een skelet, en alsof ze uit elkaar zouden vallen wanneer je ze aanraakte. Ze spraken niet maar leken telepathisch met elkaar te communiceren.

7 november 1989, Kansas, Verenigde Staten

Net na middernacht reden twee vrouwen op een snelweg in Kansas. Plotseling zagen ze twee heldere lichten in de lucht. Onder hypnose vertelden ze beiden hetzelfde verhaal, namelijk dat ze door buitenaardse wezens aan boord van een luchtschip werden gebracht. Ze omschreven de aliens als slank, met lange kale hoofden, schuine ogen en lange dunne vingers. Beide vrouwen hadden nog nooit zoiets meegemaakt en geloofden eerder ook niet in ufo’s.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Thematisch Verenigde staten SciencefictionNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Jacqueline van der Pas spaarde in haar jeugd fanatiek postzegels en schrijven is haar passie.

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • dolores op 8 oktober 2010 om 08:06

  Volgens mij is het een kind dat komt aanrennen op de video, en door de spiegeling/warmte in de lucht ontstaat het vervormde beeld.

 • Theo op 8 oktober 2010 om 13:50

  Ik kan niet vaststellen wat het eventueel kan zijn maar zulke filmpjes zijn er meer.
  Als ik het verhaal van de twee vrouwen in Kansas moet geloven zou ik willen weten wat die wezentjes (90cm) met hen hebben uitgespookt.
  Overigens zijn er ook van dit verhaal meerdere in omloop.
  Deze verhalen, die al vele jaren in omloop zijn, vind ik trouwens best spannend, waar of niet.
  Wel weer verrassend is dat deze postzegels uit Nicaragua afkomstig zijn.
  De ontwerper kan zo een kermis attractie
  ontwerpen c.q. schilderen. (spookhuis)

 • Jan Doggen op 6 november 2010 om 22:39

  He, he, er loopt daar een man of kind met een hond, misschien vervormd door de hitte, en ieder geval ook vervormd door de video-compressie.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)