Even nadenken... - Postzegelblog

Even nadenken…

0

Als redacteur van een verenigingsblaadje zit je nogal eens te piekeren over de inhoud van het te maken blaadje. Zo ook deze keer. In het voorwoord wordt het thema al benadrukt “Even nadenken”. Postzegels zijn niet meer de postzegels van vroeger. Sommige zegels kun je immers niet meer met water afweken en je zoekt een manier waarop je de zegels wel kunt afweken en in je verzameling kunt afweken. Iets anders waar je over nadenkt is de toekomst van je vereniging. Het ledenaantal loopt terug, terwijl toch de belangstelling op gerenommeerde beurzen groot is. Toch moeten we positief blijven denken en gewoon, lekker, doorgaan. Uiteraard wel alert blijven.

Veel leesplezier!

Lees hier het verenigingsblad van NVPV Afd Leerdam en omstreken (pdf, 1,6 MB).

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)