Kinderpostzegels 2010: Mary Poppins doet 1e bestelling - Postzegelblog

Kinderpostzegels 2010: Mary Poppins doet 1e bestelling

0

Na een spectaculair entree op station Den Haag Centraal bestelde Mary Poppins vandaag de eerste kinderpostzegels en kaarten van 2010 bij de 11-jarige Nikita. Daarmee gaf Mary Poppins het officiële startsein voor de Kinderpostzegelactie 2010. Vanaf woensdag 29 september gaan meer dan 200.000 kinderen uit groep 7 en 8 van ruim 5.500 basisscholen op pad om kinderpostzegels en kaarten te verkopen. Met de verkoop zetten zij zich in om andere kinderen te laten leren.

De passanten op Centraal Station Den Haag werden vandaag volledig verrast met een een prachtig optreden! Hoe dat precies ging zie je hier:

“Ieder kind verdient het om naar school te gaan en zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Net zoals ik mijn talent heb ontdekt,” zegt Noortje Herlaar die Mary Poppins speelt in de gelijknamige musical. “Met de opbrengst van de Kinderpostzegelactie kan Stichting Kinderpostzegels Nederland nóg meer kwetsbare kinderen in Nederland en daarbuiten laten leren. Ik ben blij dat zoveel kinderen zich daarvoor willen inspannen. Ik hoop dat iedereen de komende dagen bij de kinderen aan de deur kinderpostzegels en kaarten bestelt.”

Natuurlijk had de presentatie ook iets officieels: Marry Poppins deed vandaag de eerste bestelling:

Laat kinderen leren

Kinderpostzegels heeft het afgelopen jaar meer dan 1 miljoen kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland gesteund en hoopt ook komend jaar weer zoveel kinderen te kunnen helpen. Het thema van de Kinderpostzegelactie 2010 is ‘Laat kinderen leren’. Met de opbrengst zorgt Kinderpostzegels bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding voor kinderen die op school extra steun nodig hebben. Eén van hen is de 11-jarige Nikita die vandaag de eerste kinderpostzegels en kaarten aan Mary Poppins verkocht. “Door mijn spierziekte ben ik erg onzeker,” vertelt Nikita. “Gelukkig krijg ik dankzij Kinderpostzegels hulp, ook bij mijn huiswerk. Hierdoor heb ik nu meer zelfvertrouwen en vind ik het veel minder eng om volgend jaar naar de middelbare school te gaan.”

Kinderen gemist?

Vanaf 29 september tot en met 8 oktober 2010 vindt de Kinderpostzegelactie 2010 plaats. Heeft u de kinderen aan de deur gemist? Ga dan naar www.kinderpostzegels.nl en bestel je kinderpostzegels en kaarten online.

Bron: ANP

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland Nederland KinderpostzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)