NVPV afd. Leerdam - Nieuwste emissies van Nederland centraal - Postzegelblog

NVPV afd. Leerdam – Nieuwste emissies van Nederland centraal

0

Het eerste mededelingenblaadje van de vereniging NVPV Leerdam en omstreken staat vooral in het teken van de nieuwste emissies van Nederland. Uiteraard wordt ook teruggeblikt op een vakantie verhaaltje, waarin een postzegelpaartje van Argentinie met een “gat” in het midden. Een artikel is overgenomen uit het archief van Postzegelblog, namelijk het verhaal over Burma. De redacteur is gestart met een nieuwe reeks om internetsites te beoordelen op bruikbaarheid. Deze maand komt de site van de Canadese Post ter sprake. Download ons blaadje maar eens (pdf, 1,5 Mb) en veel leesplezier.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)