Hollandfila 2010 - Postzegelblog

Hollandfila 2010

3

Als je dit weekend nog niets te doen hebt, dan is Hollandfila misschien een mooie bestemming om naar toe te gaan. Hollandfila viert dit jaar alweer zijn 5e beurs op 27 en 28 augustus in Barneveld. Door het aantrekken van standhouders uit binnen- en buitenland probeert de organisatie een breed aanbod samen te stellen, om daarmee een aantrekkelijke beurs te vormen voor filatelisten.

Naast een breed en diep aanbod aan postzegels, heeft de beurs ook een aantrekkelijke jeugdhoek waar begeleiders de jonge verzamelaars helpen bij de opbouw van hun verzameling.

Hollandfila wordt georganiseerd in De Veluwehal in Barneveld. De hal ligt centraal in Nederland en heeft goede parkeermogelijkheden en een eigen restaurant. De hal is gezellig ingericht, waardoor een goede sfeer ontstaat.

Openingstijden: beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur.
Entree: € 3.

Voor meer informatie kijk op www.eindejaarsbeurs.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)