Nationale Zomerbloemen Tentoonstelling-postzegels uitverkocht - Postzegelblog

Nationale Zomerbloemen Tentoonstelling-postzegels uitverkocht

4

Vandaag start, net als elk jaar, in Naaldwijk de Nationale Zomerbloemen-tentoonstelling. In en om de Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwerk worden bezoekers verrast met een steeds breder pakket aan zomerbloemen, verpakt in voor de consument aansprekende arrangementen. Speciaal voor de 25e editie is een jubileumpostzegel uitgegeven. De interesse was echter zo groot dat deze ondertussen uitverkocht is.

De eerste zegels zijn, tijdens de FloraHolland TradeFair Naaldwijk, door de voorzitter van de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling, de heer Han van der Goes, officieel overhandigd aan de heer Marco van Ruiten uit Lisse.

De heer Van Ruiten is voorzitter van de landelijke zomerbloemencommissie van L.T.O. Groeiservice en vertegenwoordigt daarmee alle telers die in de afgelopen 25 jaar deel hebben genomen aan de tentoonstelling in de vorm van inzendingen voor de VKC-keuringen.

Unieke gelegenheid

De lancering van deze jubileumzegel vond plaats kort na de presentatie van het PurE summer flower boek. Dit is een luxe fotoboek vol inspiratie voor de bloemist met veel afbeeldingen en toepassingsmogelijkheden van zomerbloemen en het maakt onderdeel uit van een drie jaar durende campagne om de bekendheid en beschikbaarheid van zomerbloemen te verhogen (www.puresummerflowers.com). Juist de Nationale Zomerbloemententoonstelling biedt aan de telers van zomerbloemen het platform om het product zomerbloemen in de schijnwerpers te brengen. De lancering van de nieuwe postzegel in combinatie met de presentatie van het boek was dan ook een unieke gelegenheid om zomerbloemen en de tentoonstelling extra onder de aandacht te brengen.

Omdat de belangstelling voor de postzegels zo groot was, is na de eerste bestelling van 1000 velletjes nog eenzelfde bestelling gedaan. Echter ook deze oplage is ondertussen volledig op.

Meer info over de 25e Nationale Zomerbloemen Tentoonstelling? Kijk dan op www.zomerbloemen-tentoonstelling.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels



Nieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (4) Schrijf een reactie

 • aadb op 12 augustus 2010 om 11:28

  Altijd leuk voor de mensen een tentoonstelling die nog moet beginnen met de aankondiging dat de zegels al uitverkocht zijn .Ook de afbeelding op de zegels is voor de thema verzamelaar JUBILEA een lust voor het oog .Dat handje vol bloemenverzamelaar mogen het met een tekst doen geweldig !2e oplage zou dus met de bekende 1 moeten komen dat maakt een en ander weer intressanter!!!!!

 • Eric op 12 augustus 2010 om 21:09

  Aad, ik heb de zegels al maanden in bezit. Heb nog wel een paar losse exemplaren die ik wil ruilen voor andere persoonlijke zegels die ik nog niet heb.

 • aadb op 12 augustus 2010 om 21:59

  Eric ja dat wordt lastig want welke mis je nog (hahah)ik heb een boekje met wat zegels dus zit je in de buurt van denhaag dan is langs komen misschien een optie

 • Eric op 13 augustus 2010 om 15:01

  Hoi Aad,
  Ik woon niet ver van Den Haag en heb heel veel losse pers. zegels te ruil. Mail me eens op evdwilk@wanadoo.nl. Dan zal ik je een scan en een lijst sturen van zegels die ik te ruil heb.

  Ik ruil vaak per post.
  Gr. Eric

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)