Spotlights op Ierse modeontwerpers - Postzegelblog

Spotlights op Ierse modeontwerpers

0

Enkele van de beste modeontwerpers van de wereld komen niet uit Parijs, New York, Londen of Milaan, maar uit Ierland. We zijn, zo zeggen de Ieren, bijzonder gezegend met een aantal getalenteerde internationale couturiers. Ze werken onder hun eigen naam, ze hebben hun eigen labels, en houden hun reputatie nationaal en internationaal hoog.

Het zijn: Paul Costelloe (al dertig jaar een vooraanstaand ontwerper in de Britse en Ierse modewereld), Louise Kennedy, Lainey Keogh, John Rocha, Philip Treacy en Orla Kiely.

Ierland heeft 15 juli deze beroemde ontwerpers in het zonnetje gezet met zes zegels. Waarlijk mooie zegels — niet gekunsteld, niet geforceerd — waarop de ontwerpen volledig tot hun recht komen.

Er zijn ook twee se-tenant strips van 3 uitgegeven, een van 55c en een van 82c, en een Prestigeboekje.

NB. België heeft 11 april in het kader van de reeks This is Belgium een velletje gewijd aan de Belgische mode, tien zegels in het binnenland 1-tarief (0,59 €).

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.