Flipje-postzegels helemaal uitverkocht II - Postzegelblog

Flipje-postzegels helemaal uitverkocht II

1

Persoonlijke postzegels met daarop Flipje van Tiel blijken een doorslaand succes te zijn. De zegels, die vrijdag 2 juli in de verkoop gingen, waren diezelfde dag al binnen een uur uitverkocht.

In tegenstelling tot alle eerdere berichten, in de pers, bestaat de eerste oplage SLECHTS uit 100 vellen of te wel 1000 zegels. !! Er was besloten tot een eenmalige bijbestelling om aan de grote vraag te voldoen maar ook deze oplage, van 300 vellen, was binnen twee dagen geheel uitverkocht.
De tweede Flipje oplage welke besteld is na 1 juli heeft de nieuwe waarde “1” zodat er nu dus twee Flipjezegels zijn de eerste met 44 cent en een tweede met de “1” waarde

Eind augustus / begin september komt er nog een velletje met drie postzegels en drie ansichtkaarten van Flipje waarbij dit alles tesamen € 5,00 kost. Het velletje kan niet los worden gekocht en het hele pakket is te koop bij het Flipjemuseum en De Zaak van de Stad in Tiel.

Deze update is van Peter Oomes.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

  Reacties (1)

  • 's Jean Rensing op 30 juli 2010 om 10:44

   Goede morgen,

   Ik lees met heel veel belangstelling dat er een postzegel-uitgave is geweest van Flipje en jammer dat ik het niet eerder wist.
   ik woon sinds 32 jaar in Utrecht, ben echter in Tiel geboren en heb uiteraard belangstelling voor de nieuwe uitgave postzegels/ansichtkaarten eind augustus/begin september 2010.
   De vraag is echter hoe ik in het bezit kan komen van het nieuwe ‘setje’.

   Wie kan mij helpen?

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)