Postzegelboekje FC Twente - 45 jarig jubileum - Postzegelblog

Postzegelboekje FC Twente – 45 jarig jubileum

2

Morgen, 11 juli, wordt in voetbalopzichten een bijzondere dag. Naast de finale wedstrijd voor de wereldbeker houdt ook FC Twente haar open dag. Dit jaar viert zij ook haar 45 jarig bestaan dat natuurlijk werd bekroond met het behalen van het Lands-kampioenschap. Reden voor TNT Post om met een postzegelboekje in woord en beeld stil te staan bij de afgelopen 45 jaar.

FC Twente wint voor het eerst in haar 45-jarig bestaan de zo felbegeerde tinnen kampioensschaal. Twente behaalt de eerste plaats in de competitie 2009/10 door in Breda met 0-2 van NAC te winnen. Concurrent Ajax, dat ook nog in de race was voor het kampioenschap, won met 1-4 in Nijmegen van NEC, maar dat was door de winst van de club uit Enschede niet voldoende. Met een verschil van één punt wint FC Twente de KNVB competitie met 86 punten uit 34 wedstrijden. Slechts twee wedstrijden werden verloren.

2010 is een memorabel jaar waar de Tukkers het nog jaren over zullen hebben. Het landskampioenschap is de ultieme beloning voor hard werken en standvastigheid en rekent eens en voor altijd af met het net-niet-complex.

Het postzegelboekje bevat 9 bijzondere postzegels en is te koop voor € 9,95.

Artikelnr boekje: 700147
Oplage: 15.000
Drukkerij pzs: Lowe Martin Security Printers
Realisatie boekje: Rekafa Special Products in samenwerking met FC Twente en Koninklijke TNT Post

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland VoetbalNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 3,50 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • esther op 16 oktober 2012 om 17:55

    Vraagje : Zijn deze postzegels op dit moment ook nog echt geldig?

  • paulv op 16 oktober 2012 om 21:21

    @Esther
    Jazeker, één zegel kan op een brief tot 20 gram binnen Nederland als geldige frankering gebruikt worden. Ook in 2013 hoeft niet bijgeplakt te worden: 1 zegel is dan nog steeds voldoende.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)