Kinderpostzegels krijgt opnieuw opbrengst eerste vaatje haring - Postzegelblog

Kinderpostzegels krijgt opnieuw opbrengst eerste vaatje haring

1

Vandaag is in Scheveningen het haringseizoen officieel van start gegaan met de 26e veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe. Groothandel Makro kocht dit vaatje voor € 58.000 euro. Voor de tweede  achtereenvolgende keer gaat de opbrengst van de veiling naar Stichting Kinderpostzegels Nederland. Kinderpostzegels is blij dat zij de opbrengst van 58.000 euro in ontvangst mag nemen.

“Een goede gezondheid van kinderen is heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Met de opbrengst van het vaatje geeft Kinderpostzegels kinderen de mogelijkheid te leren over het belang van gezonde voeding”, aldus Ilja van Haaren, directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland.

´Koken met Klasse´

De afgelopen 25 jaar is het percentage van kinderen met overgewicht met 50% gestegen. In Nederland kampt 13% van de kinderen met overgewicht. Kinderpostzegels zet zich in voor de gezonde ontwikkeling van kinderen. De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor het project ‘Koken met Klasse’. Dit project begint vanuit de basis: gezonde voeding. Leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool krijgen les over gezonde voeding en gaan op school gezonde gerechten koken voor de andere leerlingen en hun ouders.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland Nederland KinderpostzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (1)

  • Ellis op 8 juni 2010 om 22:25

    Ik had al een poosje niet meer gekeken op de site. Het ziet er nog heel informatief en top uit.

    Ik ben trots op je.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)