Postzegelvereniging Monster - 7 juni contactavond - Postzegelblog

Postzegelvereniging Monster – 7 juni contactavond

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 7 juni a.s. de laatste contactavond vóór het zomerreces. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Onze vereniging heeft leden uit alle kernen van gemeente Westland en uit de omliggende gemeenten. De vereniging is een afdeling van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars, NVPV.

Naast de gebruikelijke activiteiten tijdens de contactavond houden we deze keer DOUBLETTENFESTIVAL. Deze keer geen presentatie maar lekker lang snuffelen in de dubbbelenalbums van anderen, gewoon gezellig postzegelen (ruilen en handelen), de veiling en een rondje bingo met filatelistische prijzen.

Ook de “eigen” postzegels uit het postzegelvelletje van 10 stuks en het boek “Monster van de postale kant gezien” zijn nog te koop.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken of vragen heeft over onze vereniging, kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer@kabelfoon.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)