Wensstichting Shamajo met eigen persoonlijke postzegel - Postzegelblog

Wensstichting Shamajo met eigen persoonlijke postzegel

0

Wensstichting Shamajo houdt zich bezig met het in vervulling laten gaan van wensen van gehandicapten. Een sympathiek initiatief. Op Hertogpost maakten ze vandaag de uitgifte van hun eigen persoonlijke postzegel bekend.

De stichting houdt zich bezig met het vervullen van droomwensen van iedereen vanaf vier jaar, die vanaf de geboorte (ernstig) meervoudig gehandicapt is en daarnaast een levensbedreigende ziekte heeft. Daarnaast organiseert men evenementen voor groepen (meervoudig) gehandicapten, van jong tot oud, die vanwege hun beperkingen niet toekomen aan het beleven van een dergelijke ervaring.

Op de site is het aangrijpende verhaal van Jan Kregting te lezen over hoe het in 2002  begon. “Laat meervoudig gehandicapten onbeperkt genieten”, dat is het motto van de stichting.

Wil je meer lezen over Hertogpost, kijk dan hier.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)