Postzegelblog op Hertogpost 2010 - Postzegelblog

Postzegelblog op Hertogpost 2010

0

Er is al veel over geschreven de afgelopen weken: Hertogpost 2010. Een groot postzegelevenement, waar voor iedereen wel wat te doen is. En ook Postzegelblog zal er vandaag en morgen aanwezig zijn. Ik hoop vele verzamelaars te ontmoeten én te interesseren om eens wat vaker een bezoekje te brengen aan dit online magazine. Speciaal voor deze dagen hebben we ook persoonlijke postzegels laten maken met het nieuwe logo van Postzegelblog erop.

Postzegelblog postzegels

We verkopen deze velletjes op onze eigen stand. 1 vel voor € 7,50, 2 vellen voor € 14,- en 3 vellen voor € 20,-. Door de verkoop van de postzegels proberen we de kosten voor het onderhoud van de site een klein beetje terug te verdienen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze velletjes en niet naar Hertogpost komen, stuur dan een mailtje naar info(at)postzegelblog.nl dan zullen we ze per post toesturen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maar er is ook een speciale actie. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Postzegelblog, dan maak je kans op 1 van de 20 gratis velletjes die verloot worden onder de inschrijvers. Mocht je niet komen, schrijf je dan ook in voor deze nieuwsbrief en stuur een mailtje naar info(at)postzegelblog.nl dat je meedoet met deze actie. Ook dan kan je meedoen!

Hopelijk tot ziens op Hertogpost 2010!

Wil je meer lezen over Hertogpost, kijk dan hier.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)