Postzegelvereniging Monster - 3 mei contactavond - Postzegelblog

Postzegelvereniging Monster – 3 mei contactavond

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 3 mei a.s. alweer de vijfde contactavond van 2010. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Onze vereniging heeft leden uit alle kernen van gemeente Westland en uit de omliggende gemeenten. De vereniging is een afdeling van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars, NVPV. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom.

Ons streven is erop gericht om anno 2010 aan filatelie op een verfrissende manier aandacht te besteden. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Deze contactavond wordt een filatelistische quiz gehouden. Verder komen de gebruikelijke activiteiten tijdens de contactavonden aan de orde, dit zijn: gezellig postzegelen (ruilen en handelen), de veiling en een rondje bingo met filatelistische prijzen.

Heeft u belangstelling om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de secretaris, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer@kabelfoon.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)