De mooiste Biesboschfoto's op postzegel of ansichtkaart - Postzegelblog

De mooiste Biesboschfoto’s op postzegel of ansichtkaart

0

In september van dit jaar brengt TNT mapjes met drie Biesboschzegels en ansichtkaarten uit. Doe mee met de fotowedstrijd en stuur Biesbosch-foto’s in. Deze ‘postbox’ bevat naast een velletje met drie zegels ook drie ansichtkaarten van de Biesbosch. Nationaal Park De Biesbosch is op zoek naar mooi beeldmateriaal en organiseert daarom een fotowedstrijd. Stuur je mooiste Biesboschfoto in en wellicht wordt van uw foto een ansichtkaart of postzegel gemaakt.

Nationaal Park De Biesbosch wil dat de zegels en ansichten samen een goed beeld van het park geven. Daarom zijn de vier onderstaande categorieën geformuleerd.

Categorieën

1. De Biesbosch, een dynamisch zoetwatergetijdengebied
2. De Biesbosch, mysterieus en avontuurlijk
3. De Biesbosch, ruig en ongerept
4. Een detail of close-up van een kenmerkende plant, een kenmerkend dier of een cultuurhistorisch object in de Biesbosch.

Heb je één of meerdere foto’s die een mooi beeld van de Biesbosch weergeven en in één van bovenstaande categorieën past? Doe dan mee met de fotowedstrijd!

Winnen

Van de winnende foto in de categorieën 1 t/m 3 wordt een ansichtkaart gemaakt. Categorie 4 levert drie winnende foto’s op, die alledrie op een postzegel worden afgebeeld. Alle winnaars mogen bovendien een hele dag op stap in een fluisterbootje of kano. De 30 allerbeste foto’s worden in de drie Biesboschcentra tentoongesteld.

Spelregels

* Je mag in alle categorieën meedingen, maar u mag in totaal niet meer dan 5 foto’s inzenden.
* De foto’s moeten digitaal worden gestuurd naar postzegel(at)biesbosch.org.
* Elke foto is minimaal 1 MB en maximaal 5 MB groot.
* De foto’s mogen niet bewerkt zijn.
* De foto’s mogen rechtenvrij voor Biesboschdoeleinden worden gebruikt.
* De foto’s moeten uiterlijk 21 juni 2010 binnen zijn.
* Het oordeel van de jury is bindend en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Vermeld bij je inzending de categorie waarin u meedingt, je naam, adres en telefoonnummer. Geef eventueel een toelichting waar de foto gemaakt is en waarom juist deze foto het beste beeld is. De jury zal bestaan uit een Biesboschkenner, een fotograaf, een marketingdeskundige en een vertegenwoordiger van TNT.

Uitslag

De dertig genomineerden ontvangen begin juli bericht. De uitslag van de fotowedstrijd wordt bekendgemaakt bij de aanbieding van de eerste Biesbosch postbox op zaterdag 4 september 2010. Hou voor het laatste nieuws over de Biesbosch of over de fotowedstrijd de website van Nationaal Park de Biesbosch in de gaten.

Bron: www.biesbosch.org

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)