Multatuli temidden van andere literaire grootheden - Postzegelblog

Multatuli temidden van andere literaire grootheden

0

Multatuli wordt geëerd op een Belgisch velletje met vijf zegels in het binnenland 2-tarief, dat 22 februari is verschenen. Hij staat temidden van andere beroemde schrijvers als Paul Verlaine, Arthur Rimbaud, Charles Baudelaire, Charlotte & Emily Bronté en Victor Hugo. Het velletje zit in een boekje (€ 5,90) dat als titel heeft ’Literaire wandeling door Brussel’. Het gaat dan ook om schrijvers die midden 19e eeuw voor kortere of langere tijd in Brussel hebben gewoond. NB. Dit is dus ook een emissie voor verzamelaars van zegels, die een link hebben met Nederland.

België zette 22 februari ook de al ruim 25 jaar lopende reeks Jeugdfilatelie gewijd aan stripfiguren voort. Deze keer op een zegel in het binnenland 1-tarief (€ 0,59) de wereldberoemde stripheld Largo Winch. Ook een geïllustreerd velletje met tien zegels.

Binnenkort ook Bate met een verhaal over Multatuli op de Nederlandse postzegels.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
België BoekenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.

Tags bij dit artikel