Valentijnszoektocht naar postbezorgers - Postzegelblog

Valentijnszoektocht naar postbezorgers

14

Een bijzondere actie deze week in Rotterdam die ik jullie niet wil onthouden. Abri’s in Valentijnsfeer. “TNT zoekt postbezorgers. Iedereen kijkt naar je uit!” is de boodschap. Wie wil dat nou niet?

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

  Reacties (14) Schrijf een reactie

  • Bate Hylkema op 15 februari 2010 om 09:26

   Zelfs op een paginagrote advertentie van Metro van 11 februari stond deze engel met o.a. de treffend wervende tekst: “Je hebt altijd wel iets bijzonders in je tas waarmee je mensen raakt.”

  • Bate Hylkema op 15 februari 2010 om 09:45

   Inderdaad: “Wel heel verleidelijk.
   Kijk snel op http://www.postbezorger.nl.”

  • arpiefinch op 15 februari 2010 om 17:34

   Ach gut, wat leuk. Ik krijg er een nare smaak van in de mond. TNT Post stuurt de komende jaren vele duizenden postbodes de laan uit.Ze zijn te duur, want ze moeten worden betaald volgens cao. Voor hen in de plaats komen de postbezorgers: wao’ers, aow’ers, bijstandsgerechtigden, studenten en huisvrouwen. Ze werken enkele uurtjes per dag en ‘verdienen’ een habbekrats. Leuk als bijverdienste of als aanvulling op de uitkering, maar te weinig om van te leven. Bah.

  • Johan op 15 februari 2010 om 18:16

   De fout ligt eerder bij de overheid door de privatiseringen en liberlaiseringen van de postmarkt. Nu hou je alleen verliezers over. Van de politiek hoef je niks te verwachten, van de vakbonden ook weinig. Vecht daarom voor je geluk. Postbezorgers sorteren hun post soms ’s nachts op keukentafels, in garageboxen, op werkbanken en gaan soms met hun kinder(en) (kinderarbeid) post bezorgen. Ik heb het allemaal gezien. De concurrentie dwingt tnt om ook mee te doen met deze trend. Mijn oom van 85 roept steeds weer: keer de ‘armenhuuzen’ komen terug… nogmaals vecht voor je geluk!

   gr Johan

  • Johan op 15 februari 2010 om 18:17

   Ik ben er bijna emotioneel van…

  • Reintejdevos op 15 februari 2010 om 19:27

   Zelfs als je failliet bent kun je nog Svencouver bewonderen!

  • dolores op 17 februari 2010 om 09:15

   Welke aanvulling op de uitkering? Als uitkeringsgerechtigde mag je tegenwoordig verplicht vrijwilligerswerk doen, dwz de plaats innemen van een betaalde kracht. Das pas slim, kan de betaalde kracht een uitkering gaan aanvragen omdat ie zn plekkie kwijt is. En TNT die iedere zool de straat opstuurt met een tas en een blaadje in de hand,…dat was in de tijd van de TPG al zo. Met dank aan de uitzend bureaus waardoor de krachten superduur zijn maar niets verdienen…

   Er is hier iets mis in dit land?

   Ach, we hebben in ieder geval goud. Geef ons spelen en brood…

  • johannes op 17 februari 2010 om 09:35

   Het laatste stukje is niet zo respectvol naar de bezorgers toe. De wervingsactie van TNT post om bezorgers te vinden vindt ik wel grappig. Bij het streven naar kostenbeheersing is het moeilijk om een goede balans te vinden tussen kwaliteit van bezorging en de hoeveelheid van te bezorgen stukken. Vandaag staat wel in de krant TNT post de omroepbladen ed mag bezorgen. Santt en Selectmail bakten er niets van.

  • Albert Haan op 17 februari 2010 om 10:51

   Wie kent de de zin niet uit een reclame spot waar het jongetje zegt: het komt allemaal wel goed.
   Zie vanmorgen het krantenbericht:
   De diverse TV gidsen gaan na 3 maanden bezorging bij Selektmail weer terug naar TNT. TNT moet weer zijn klanten terug “verdienen” door de accuraatheid en service. Dan kunnen ze ook hun personeel behouden en fatsoenlijk belonen.

  • Eryx op 17 februari 2010 om 14:56

   Hello! Excellent blog! I would be pleased to show you my website: http://www.eryx.it/dentelli/index.htm

  • dolores op 18 februari 2010 om 21:53

   Johan, Ik ben zo’n zool geweest die een tas en papier meekreeg, in een vreemde wijk de weg kwijtraakte en halve straten verkeerd ingooide en dan de post moest gaan terugvragen….daarom durf ik het te schrijven. LOL

  • dolores op 18 februari 2010 om 21:55

   @Eryx, nice site, thanks for the link!

  • Postduivje op 29 maart 2010 om 08:51

   Ik ben dus ook zo’n postbezorger bij TNT en ben niet gedumpt in een wijk met een briefje in mijn hand – maar ben enkele dagen met iemand meegelopem in evendeze wijk om alle ins en outs te leren. Ik heb een vaste wijk en ben inmiddels al bijna weer 1 jaar erbij.

   Ik moet mijn post ook niet aan een keukentafel sorteren, maar haal mijn postkarretje elke ochtend af bij het postkantoor.

   En nu komt het “ergste”: Ik ben erg perfectionist bij mijn werk. Niks van “zo snel mogelijk af maken” en dan weer naar huis, nee, ik heb er PLEZIER aan!

   En mijn kinderen laten meelopen, nee! Dat vindt ik namelijk niet professionel staan en zal het dus nooit doen.

   En geloof me als je het werk leuk vindt dan straal je dat ook uit en dan kijken mensen dus echt naar je uit.

   Het is zeker geen werk waar iederen plezier aan heeft. Voor mij is het echter erg leuk om te doen. Wat natuurlijk ook eraan liggt dat ik leuke collegas heb en een erg leuke wijk.

  • dolores op 29 maart 2010 om 13:19

   Kijk zo kan het dus nog, blij dat te lezen want inderdaad je kan er een hele leuke baan aan hebben. Zo kon het bij ons ook hoor, althans dat was dan de bedoeling…

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)