Gelimiteerde oplage: geschiedenis van de elektrische Nissan auto's. - Postzegelblog

Gelimiteerde oplage: geschiedenis van de elektrische Nissan auto’s.

3

postzegel-nissan-japanMaandag 1 februari 2010 komt er in Japan een gelimiteerde oplage uit met de geschiedenis van de elektrische Nissan auto’s. In samenwerking met het Japanse postkantoor heeft Nissan de geschiedenis van de historische ontwikkeling van zijn elektrische auto’s op een vel postzegels in kaart gebracht.

Nissan begon al in 1947 met het ontwikkelen van een elektrische auto en zal dit jaar de Nissan Leaf op de markt brengen. Naar eigen zeggen ’s werelds eerste betaalbare elektrische auto die voldoet aan de eisen van autorijden in de ‘echte wereld’.

postzegels-nissan-japan

De 10 postzegels kosten om en nabij de 9,50 euro en zijn op 1 februari op het Japanse postkantoor verkrijgbaar. Je moet er rap bij zijn want er zijn slechts duizend velletjes verkrijgbaar. Helaas doet het Japanse postkantoor niet mee aan moderne online bestellingen en dit geval zelfs niet aan snail-mail. Je zal ze persoonlijk moeten afhalen.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)