Marktplaats en TNT Post postzegelontwerp wedstrijd - Postzegelblog

Marktplaats en TNT Post postzegelontwerp wedstrijd

4

Marktplaats-postzegel“Ontwerp uw eigen postzegel voor Marktplaats.nl! Ontwerp een opvallende, gekke of unieke postzegel met het thema Marktplaats.nl.” Dat was de oproep die Marktplaats in samenwerking met TNT Post een paar maanden geleden deed. Heb jij mee gedaan?

In het kader van het 10-jarig bestaan van Marktplaats konden Marktplaats-gebruikers een eigen Marktplaats-postzegel ontwerpen. Waar denk je aan bij de naam Marktplaats? Welke herinneringen heb je aan Marktplaats? Verwerk  al je antwoorden in je persoonlijke ontwerp voor een Marktplaatspostzegel. Dat was de opdracht.

De drie winnende ontwerpen worden op een postzegel afgebeeld. Daarnaast kunnen alle deelnemers gebruik maken van een speciale actie van TNT Post: Alle postzegels van 2009 inclusief een prachtig boek met achtergrondinformatie over deze postzegels. Normaal € 67,50, maar voor deelnemers aan de Marktplaatspostzegel wedstrijd te bestellen voor slechts € 55,95.

In totaal liep de actie 4 weken. In deze 4 weken stuurde tientallen creatieve gebruikers een ontwerp in.

De onderstaande drie afbeeldingen zijn de winnende ontwerpen. Links zien we de letters MARKTPLAATS opgebouwd uit allemaal auto’s op een parkeerterrein,  bij de tweede zien we roze afbeeldingen van een stoel, lamp, auto en huis. Op de derde zien we allerlei soorten schoenen die men te koop aan biedt.

Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen

De drie winnende ontwerpen zijn ieder op 10 postzegelvelletjes (100 postzegels) gedrukt en worden aan de winnaars overhandigd.

Gratis online postzegelcatalogusNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (4) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)