Familiestichting Somsen aan 4e oplage postzegels - Postzegelblog

Familiestichting Somsen aan 4e oplage postzegels

0

somsen-persoonlijke-postzegelDe familie Somsen heeft sinds 1998 een familiestichting. Een mooi initiatief om de honderden Somsen’s bij elkaar te houden en het contact te onderhouden. Binnen de familie hebben de persoonlijke postzegels met het familielogo ruim aftrek. Echter ondertussen is men aan de 4e versie bezig. Hoe kan dat?

De stichting Somsen heeft ondertussen voor 4 x 1000 velletjes besteld. Een mooi aantal steeds weer… maar daar denkt TNT Post anders over. 1000 velletjes kunnen namelijk niet via de site van TNT Post besteld worden. Uiteindelijk, lukte het via veel omwegen, wel. Het eerste velletje had het familielogo en een randschrift op het vel met “Somsen Stichting”.

somsen-pers-pz

Bij de tweede bestelling van 1000, waren er opnieuw problemen bij het bestellen. Toen uiteindelijk de bestelling geleverd kon worden, was dit helaas zonder tekst op de velrand.

Bij de derde bestelling van 1000 moest er een nieuw ontwerp ingeleverd worden, want via het referentienummer kon TNT Post de vroegere bestellingen niet meer terug vinden. In dat ontwerp is het adres van de website geplaatst.

Nu, bij de vierde bestelling van 1000 besteld moest er opnieuw een ontwerp ingeleverd worden. Omdat de familie Somsen het toch handiger vond zelfklevende zegels te hebben werden ze gedwongen het sjabloon voor de zakelijke zegels gebruiken.

somsen-zakelijke-zegel

Op deze manier zijn er dus al vier versies van deze familiezegel. Als het eerste ontwerp simpel bij had kunnen worden besteld, was er maar één versie geweest.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)