Jersey: zangvogels, SEPAC en paddenstoelen - Postzegelblog

Jersey: zangvogels, SEPAC en paddenstoelen

1

song-bird-42Zangvogels staan op de derde serie Birdlife, die Jersey 4 augustus in roulatie heeft gebracht. Zes zegels, en twee velletjes. De zes zijn: heggenmus/Prunella modularis (37p), zanglijster/Turdus philomelos (42p), winterkoning/Troglodytes troglodytes (45p), zwartkop/Sylvia atricapilla (55p), grote lijster/Turdus viscivorus (61p), en roodborst/Erithacus rubecula (80p). Ook twee velletjes, een met alle zes zegels (3,20 pond) en de andere met de zegels van 55p, 61p en 80p.

birdlife-song-birds

Op 10 september gaf Jersey de tweede scenery-serie uit, waarvan één de SEPAC-zegel. De serie bestaat uit zes zegels waarop de volgende landschappen: Green Island (37p), Gorey Castle (42p), St Aubin’s Harbour (45p, deze heft het SEPAC-logo), St Peter’s Valley (55p), La Rocque Harbour (61p), en Greve de Lecq (80p).

jersey-scenery

Ook een derde serie in de reeks Fungi. Afgebeeld worden: Papagaaizwammetje/Hygrocybe psittacina (37p), Russulasoort/Russula sardonia (42p), gewoon fluweelpootje/Flammulina velutipes (45p), echte honingzwam/Armillaria mellea (55p), grote oranje bekerzwam/Aleuria aurantia (61), en narcis amaniet/Amanita gemmata (80).

jersey-fungi

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Jersey VogelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.

Tags bij dit artikel