Halloween: Spannend maar vooral leuk - Postzegelblog

Halloween: Spannend maar vooral leuk

0

heks-halloweenEen spook, een heks en Dark Father… Eng, spannend… We zijn al dagen aan het genieten van Halloween. ‘Hoeveel nachtjes nog slapen, mam?’ De snoepjes liggen hier in elk geval klaar. Vanavond komen er weer hordes kinderen langs de deur. ‘Een snoepje of je leven!’ zal er steeds weer worden geroepen!

De Jack Of Latern en de pompoenen zijn al besproken. Het hoort allemaal bij Halloween. Toch kwam ik een aantal postzegels met een paar echte griezels tegen. En die kan je trouwens het hele jaar tegen komen. Want de films waar deze personen in spelen blijven altijd populair. Blijkbaar is griezelen toch iets waar jong en oud van kan genieten. De postzegels komen uit de Verenigde Staten en zijn al in 1997 uitgebracht.

halloween-stamps

Dus haal snoep in huis, griezel lekker mee maar vooral: Happy Halloween!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)