55 jaar Postzegelvereniging Monster groot succes! - Postzegelblog

55 jaar Postzegelvereniging Monster groot succes!

0

Vandaag vierde Postzegelvereniging Monster haar 55-jarig bestaan. En dat werd gevierd met een prachtige tentoonstelling, annex beurs in de congresruimte van themapark De Westlandse Druif in Monster. Het doel van de tentoonstelling was de filatelie in alle vormen meer bekendheid te geven en de naamsbekendheid van Postzegelvereniging Monster te vergroten. Een prachtige locatie op een prachtige dag, dat was de sleutel voor succes!

Loco-burgemeester Meijer verrichtte de officiële openingshandeling door het plaatsen van het poststempel Monster op een enveloppe voorzien van de door Postzegelvereniging Monster uitgegeven postzegel.

monster-tentoonstelling

Een aantal kaders met verzamelingen van eigen leden laat zien hoe breed de thema’s kunnen zijn. Puntstempels, koningshuizen, vlinders, muziek, etc etc. De meeste bezoekers kijken vol interesse naar het gevarieerde aanbod.

kaders-monster

De taxateur heeft het druk. Wil je een verzameling laten taxeren, dan moet je eerst een nummertje halen. Maar dan wordt er ook alle tijd voor je uitgetrokken.

taxateur

Wil je je verzameling aanvullen, dan kan je lekker snuffelen bij een paar handelaren. En natuurlijk is er ook een heuse postzegelberg. Zo’n berg blijft leuk en trekt altijd de nodige bezoekers, want we blijven tenslotte Nederlanders.

postzegelberg

De Voorzitter en secretaris lopen met een brede glimlach rond. ‘Het is een veel groter succes dan we hadden durven hopen’ zegt Klaas. ‘Zo blijkt maar weer dat de hobby ‘postzegel verzamelen’ nog lang niet dood is!’

De WOS komt opnames nemen. Natuurlijk wordt hiervoor de voorzitter geïnterviewd.

interview voorzitter-monster

De postzegelvereniging kan terugkijken op een druk bezochte en prachtige dag! Wil je meer informatie over Postzegelvereniging  Monster of lid worden, neem dan contact op met de secretaris van de vereniging, N.J.(Klaas) Keijzer, telefoon 0174 – 24 17 40, of e-mail  nkeijzer(at)kabelfoon.nl

Een impressie van de tentoonstelling van Postzegelvereniging Monster.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)