In de rij voor Postex - Postzegelblog

In de rij voor Postex

1

Postex is nog maar anderhalf uur bezig en de Americahal in Apeldoorn loopt snel vol. Er staan rijen bij de kassa en de stands van verenigingen, handelaren en andere standhouders hebben worden nu al al druk bezocht. Ook Postzegelblog heeft dit jaar voor het eerst haar eigen stand, met dank aan de NVPV.

Ben Mol van organisator NVPV heeft net zijn welkomstwoord uitgesproken en ook Postzegelblog bedankt voor de publiciteit vooraf. Maar natuurlijk ook veel dank aan de vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit festijn ook dit jaar weer mogelijk te maken.

entree

Zoals elk jaar is er ook dit jaar iemand die de beurs officieel opent, dit jaar is die eer aan Cor Oppelaar, de voorzitter van de NVPV.

stand-postzegelblog

Katja Veen van TNT Post reikt het eerste exemplaar uit van het prestigeboekje Dag van de Postzegel uit aan de Stichting Filatelie.

voorzitters

Later vandaag meer nieuws over onder meer de oprichting van de Persoonlijke Postzegel vereniging.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (1)

  • paul op 16 oktober 2009 om 13:33

    Dit is nou echt vakwerk: een extreem actuele bijdrage van mw. Vieveen aan het blog, als is het real-time verslaggeving. Toppie.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)