15% korting voor Postzegelblog-lezers! - Postzegelblog

15% korting voor Postzegelblog-lezers!

0

15discountWist u dat Collect4all standaard 5% korting geeft aan al hun leden? Schrijft u zich ook in voor de gratis nieuwsbrief, dan bent u altijd op de hoogte van de nieuwe zegels en kunt u wekelijks profiteren van een zeer scherpe aanbieding.

Als extra aanbieding ontvangen lezers van Postzegelblog deze week zelfs 15% korting op hun bestelling uit de categorieën ‘postzegels’ en ‘enveloppen’. Om gebruik te maken van dit aanbod plaatst u de opmerking PB15KSEP bij uw bestelling. Ga naar Collect4all.

15discountWist u dat Collect4all standaard 5% korting geeft aan al hun leden? Schrijft u zich ook in voor de gratis nieuwsbrief, dan bent u altijd op de hoogte van de nieuwe zegels en kunt u wekelijks profiteren van een zeer scherpe aanbieding.

Als extra aanbieding ontvangen lezers van Postzegelblog deze week zelfs 15% korting op hun bestelling uit de categorieën ‘postzegels’ en ‘enveloppen’. Om gebruik te maken van dit aanbod plaatst u de opmerking PB15KSEP bij uw bestelling. Ga naar Collect4all.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Comments are closed.