Zonnebloemstempel voor 50PlusBeurs - Postzegelblog

Zonnebloemstempel voor 50PlusBeurs

0

Logo50plusbeursVan woensdag 16 tot en met zondag 20 september zal voor de 17e keer de 50PlusBeurs worden gehouden in de Jaarbeurshallen in Utrecht. ‘Maak de toekomst mee!’ is dit jaar het thema van de 50PlusBeurs. “ Kom langs en ontdek onvermoede mogelijkheden. Leer van de workshops. Kijk wat de toekomst u te bieden heeft. Laat u uitgebreid informeren en adviseren. Proef, voel, ruik en geniet met al uw zintuigen. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod. Geniet van de shows en lekkernijen. Kom kijken en vergelijken. Beleef de 50PlusBeurs helemaal!”, zo luidt de aankondiging om bezoekers te trekken.

De 50PlusBeurs telt 50.000 m2 aan informatie, amusement en voordeel. De beurs is open van 10.00 tot 17.00 uur. Profiteer van de speciale kortingsactie: entree 50PlusBeurs slechts € 12,50 (i.p.v. € 19,50). Reserveer nu en vul de actiecode TNT in. U ontvangt de kaarten per e-mail (bestelkosten € 0,75 per ticket). Meer info op www.50plusbeurs.nl.

TNT Post is aanwezig met een stand van de Collect Club en er zal een bijzonder poststempel in gebruik zijn met de datum 16 september 2009.

50plusbeurs-stempel

Het stempel toont de afbeelding van een Zonnebloem, die uiteraard verwijst naar Nationale Vereniging De Zonnebloem die al 60 jaar zorgt voor bijzondere ontmoetingen tussen zieken, gehandicapten en vrijwilligers.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Kees Verhulst werkt in het dagelijks leven voor de Rijksoverheid. Zijn interesse binnen de filatelie gaat met name uit naar de moderne poststempels vanaf circa 1980.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)