Vel Braillepostzegels maakt kans op Dutch Design Awards - Postzegelblog

Vel Braillepostzegels maakt kans op Dutch Design Awards

3

braillepostzegel-150pDe Braillepostzegels van dit jaar maken kans op de Dutch Design Award. Dutch Design Awards biedt een platform waar jaarlijks het beste van de Nederlandse vormgeving – in de volle breedte – wordt gewaardeerd en geëtaleerd. Hierbij vormt het economisch belang een belangrijke context.

De Dutch Desing Awards richten zich voornamelijk op in Nederland gevestigde vormgevers, studio’s en industrie. Nederlandse kennis- en opleidingsinstituten en ondernemingen maar daarnaast ook op de internationale vormgeverswereld en ondernemingen.

braillepostzegels-400p

De Braillepostzegels zijn binnen de categorie ‘communicatie’ genomineerd voor het beste grafische ontwerp en dingen in deze categorie mee met de Mahlers-affiches, affiches Juli-dans, Architectuur vijfje van Stani Michiels, Everything Design van Irma Boom en het boek ‘Op basis van Bas Oudt’.

De winaars worden 17 oktober a.s. bekend gemaakt. Een spannende tijd! En wat mij betreft mogen deze postzegels zeker winnen!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • Jan1964 op 12 september 2009 om 11:30

  Ik had deze postzegels op een pakket naar Engeland gebruikt. TNT Post had dit pakket onderschept vanwege onvoldoende frankering. Alles duidt erop dat de Braillepostzegels niet als postzegels herkend zijn door het personeel van TNT Post. Het bedrag dat ik moest betalen was te herleiden naar de Braillepostzegels.
  Ik denk dat de waarde een beetje onduidelijk op deze postzegels staat.

 • Albert Haan op 13 september 2009 om 01:17

  Ik vind het jammer dat als de zegels afgeweekt zijn van een brief, niet de hele tekst kunt lezen, alleen de letters boven op de zegel.
  De letters op de achterkant zijn met de gom weg.
  Ik zal dus Braille moeten leren!

 • Antoine op 19 oktober 2009 om 08:56

  Intussen heeft, afgelopen zaterdag, de Braille postzegel de Dutch Design Award gewonnen voor beste grafisch ontwerp.
  Een groot compliment voor ontwerper Rene Put.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)