Eigen stempel voor afscheid Aad Knikman - Postzegelblog

Eigen stempel voor afscheid Aad Knikman

0

WEESP-stempel-aad-knikmanOp 29 mei hebben de redacteuren van het maandblad Philatelie onderling als verrassing afscheid genomen van hun Hoofdredacteur, zie ook het betreffende maandblad van juni 2009. Aad Knikman kreeg bij wijze van verrassing het derde postzegelboekje “8 voor…” aangeboden. De eerste twee boekjes waren “8 voor Postaumaat”, respectievelijk in de kleuren rood en blauw en het derde boekje is dus “8 voor Aad”. Ter gelegenheid hiervan werd een oud model dagtekeningstempel Weesp 1 gemaakt met de datum 29.V.09, ook bij wijze van verrassing voor Aad. Daar het om een echt TNT-stempel gaat, zijn er diverse boekjes op de eerste dag van uitgifte mee afgestempeld.

Tevens werd aan Aad een envelop aangeboden, gefrankeerd met allemaal persoonlijke postzegels die de rubriekredacteuren hadden laten maken. Zo heeft Aad een blijvende herinnering aan “zijn” redacteuren.

Indien u een afdruk wenst van dit stempel, kunt u nog tot 20 juli post ter stempeling sturen aan Kees Verhulst, Postbus 24013, 2490 AA DEN HAAG. Na 20 juli is geen stempeling meer mogelijk, daar het stempel dan retour gaat naar TNT Post en zal worden vernietigd. Doet u er ook een voldoende gefrankeerde retourenvelop bij. Alleen geldige Nederlandse postzegels zullen worden gestempeld die voor of op 29 mei zijn verschenen.

WEESP-stempel2-aad-knikman

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Kees Verhulst werkt in het dagelijks leven voor de Rijksoverheid. Zijn interesse binnen de filatelie gaat met name uit naar de moderne poststempels vanaf circa 1980.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)