3FM DJ Michiel Veenstra blij met Donald Duck postzegels - Postzegelblog

3FM DJ Michiel Veenstra blij met Donald Duck postzegels

0

donaldduckGisteren, 1 juli, werd 3FM DJ Michiel Veenstra in de studio verrast door Donald Duck en Katrien Duck. Zij brachten hem feestelijke Donald Duck-postzegels voor zijn eigen verzameling. Michiel Veenstra is al jaren fan van Donald Duck. Hij heeft een uitgebreide verzameling Donald Duck-gadgets. Veenstra: “Ik ben superblij met deze Donald Duck-postzegels. En ik vind het meer dan verdiend dat TNT Post Donald Duck deze eer heeft gegund.”

Op de blog van Michiel staat het volgende bericht: “Een bijzondere eer vandaag: uit handen van TNT Post en Donald en Katrien zelf ;-) kreeg ik vandaag een prachtig ingelijste set Donald Duck postzegels met bijhorende ansichtkaarten. Speciaal voor deze grote Duck-fan.

Needless to say, die krijgt een prachtplekje aan de muur! Met een hamertje ernaast als er in noodgeval een brief verstuurd moet worden :-P “

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels DisneyNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)